日時:10月13日(木)13:00~16:30
場所:サンポート高松61会議室(高松市サンポート2-1)
対象:食とおいしさに興味のある方々・食品関連企業の方々・公官庁の方々・教職員・学生・大学院生
定員:70名

内容
「Understanding temporal aspects of aroma perception by real time Mass Spectrometry」
Ian Fisk(University of Nottingham, UK
「Aroma extraction from oily food materials」
Hirotoshi Tamura(Kagawa University)
「The effect of temperature on phase behavior and emulsification for Tween 60」
Sho-ichi Gohtani(Kagawa University)
「Alternative metabolic pathways of pentoses and deoxysugars containing in plant materials by microorganisms
Seiya Watanabe(Ehime Universitiy)
「Rheology and tribology: the two dominating physical mechanisms of eating and sensory perception」 
Jianshe Chen(Zhejiang Gongshang University, CN)
「Effect of oil-droplets size on the stability of functional oil in spray-dried powder」
Hidefumi Yoshii(Kagawa University)

詳しくはこちら(PDF:257KB)をご覧ください。

【お問い合わせ先】
香川大学農学部
TEL 087-891-3004 FAX087-891-3021
E-mail:ashomut@jim.ao.kagawa-u.ac.jp
(@を半角にしてご利用ください。)